تاریخ انتشار : 4 اردیبهشت 1397 13:58

تازه های پایان نامه های فارسی فروردین ماه 1397

رکورد

عنوان - پديدآور - مشخصات

نقش نظرات مستقل قضات ديوان بين المللي دادگستري در توسعه حقوق بشر و حقوق بشردوستانه/ رقيه ابراهيمي.- به راهنمايي حسين شريفي طرازکوهي با مشاوره سيدقاسم زماني.- دکتري (دانشگاه بين المللي امام رضا عليه السلام، دانشکده ادبيات و علوم انساني، گروه حقوق، رشته حقوق بين الملل عمومي) ؛ ۱۳۹۶.

تقابل ميان حق بر امنيت شخصي و مجوز حمل سلاح/ مريم افرا.- به راهنمايي ناصر علي منصوريان با مشاوره سيدقاسم زماني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبائي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل) ؛ ۱۳۹۶.

پيامدهاي الحاق ايران به سازمان جهاني تجارت در خصوص حق بر غذا/ نگار گنجي.- به راهنمايي پوريا عسکري با مشاوره سيدقاسم زماني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه دانشگاه علامه طباطبائي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بشر) ؛ ۱۳۹۵.