تاریخ انتشار : 2 خرداد 1397 9:41

تازه های مقالات فارسی اردیبهشت ماه 97

رکورد

عنوان - پديدآور - مأخذ

بررسي اجمالي تغييرات قانون جديد آيين دادرسي کيفري/ محمد نيازي.- دانش پژوهان. ۱۳۹۳-۱۳۹۴، سال دوازدهم- سيزدهم،شماره ۳۶-۳۴، پاييز-زمستان؛ شماره شماره ،سال دوازدهم-سيزدهم ۳۴-۳۶، پاييز-زمستان: ص. ۶۴-۸۷.

بررسي و نقد حکم اولي حرمت ازدواج فرزندپذير با فرزندخوانده/ سيدعلي جواهري.- دانش پژوهان. ۱۳۹۳-۱۳۹۴، سال دوازدهم- سيزدهم،شماره ۳۶-۳۴، پاييز-زمستان؛ شماره شماره ،سال دوازدهم-سيزدهم ۳۴-۳۶، پاييز-زمستان: ص. ۸۸-۱۱۴.

هويت و هژموني حقوق بشر بين المللي=Identity and the Hegemony of Universal Human Rights/ توني اوانز.- حقوق بشر. ۱۳۹۵، سال يازدهم، شماره 2 (پياپي ۲۲)، پاييز و زمستان: ص. ۳-۲۴.

حقوق مبتني بر هويت=Rights of Identity/ دانيل کافمن.- حقوق بشر. ۱۳۹۵، سال يازدهم، شماره 2 (پياپي ۲۲)، پاييز و زمستان: ص. ۲۵-۵۸.

هويت، زبان و حقوق، چشـم انداز تئوري انتقـادي=Identity, Language, and Rights: A Critical Theory Perspective/ اميد پيرو شباني.- حقوق بشر. ۱۳۹۵، سال يازدهم، شماره 2 (پياپي ۲۲)، پاييز و زمستان: ص. ۵۹-۸۴.

ايجاد رابطه شهروندي در عصر حقوق بشر از طريق جنگ=Constructing Citizenship through War in the Human Rights Era/ تيموتي ويليام واترز.- حقوق بشر. ۱۳۹۵، سال يازدهم، شماره 2 (پياپي ۲۲)، پاييز و زمستان: ص. ۸۵-۱۰۰.

حقوق بشر، امنيت انساني و الاهيات سياسي=Human Rights, Human Security and Political Theologies/ آلهاندرو لوريته اسکوريهيولا.- حقوق بشر. ۱۳۹۵، سال يازدهم، شماره 2 (پياپي ۲۲)، پاييز و زمستان: ص. ۱۰۱-۱۲۸.

ترويج صلح، تحقق دموکراسي صرويکرد دادگاه اروپايي حقوق بشر  نسبت به اسلام=Promoting Peace, En forcing  Democracy? The European Court of Human Rights  Treatment of Islam/ ادل هيوز.- حقوق بشر. ۱۳۹۵، سال يازدهم، شماره 2 (پياپي ۲۲)، پاييز و زمستان: ص. ۱۲۹-۱۵۴.

توليد صيانتي از منابع نفت گاز: بررسي قرارداد مطلوب از منظر توليد صيانتي/ رضا فرهمند.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۱، بهار: ص. ۱-۳۲.

نقش فورس ماژور در ضمانت نامه هاي بانکي/ حسين قربانيان، مليحه طاهر.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۱، بهار: ص. ۳۳-۵۹.

بررسي حقوق شرکت هاي بيمه در مقابل بيمه گذار با توجه به قوانين و شرايط عمومي بيمه نامه ها/ حسين اسکندري، حسن اسکندري.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۱، بهار: ص. ۶۱-۹۲.

تاثير حقوق انحصاري اختراع بر قيمت دارو/ سيد حسن ميرحسيني، حسين اسکندري، حسن اسکندري.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۱، بهار: ص. ۹۳-۱۱۸.

انتقال فناوري و توليد داخلي داروها در کشورهاي در حال توسعه مربوط به يک سري از مطالعات موردي توسط دبيرخانه UNCTAD/ اسماعيل بهاري.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۱، بهار: ص. ۱۱۹-۱۴۳.

توقف در شرکت هاي چند مليتي/ باقر گلواني.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۲، تابستان: ص. ۳-۳۲.

اعلاميه توسعه هزاره و پيمان جهاني ملل متحد، رويکردي نوين به تئوري مسئوليت اجتماعي شرکت هاي فراملي در حقوق بين الملل سرمايه گذاري/ عبدالرضا ويسي.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۲، تابستان: ص. ۳۳-۶۲.

بررسي روابط و تعهدات بانک ها در اعتبارات اسنادي در پرتو مقررات UCP600/ حسين قربانيان، سيد جعفر هاشمي.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۲، تابستان: ص. ۶۳-۱۰۲.

بررسي تجارت بين المللي خدمات حقوقي ايران پس از مقررات سازمان تجارت جهاني/ عليرضا فلسفي.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۲، تابستان: ص. ۱۰۳-۱۳۴.

توافقات مقدماتي در تجارت بين الملل/ سيامک لطفياني.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۲، تابستان: ص. ۱۳۵-۱۵۶.

جذابيت سرمايه گذاري خارجي در پرتو قراردادهاي نفتي/ الهه اخباري.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۳، پاييز: ص. ۱-۲۶.

نقش قانون حاکم در صدور اقدامات تاميني در داوري هاي داخلي و تجاري بين المللي/ آتوسا رحيم زاده.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۳، پاييز: ص. ۲۷-۵۴.

قوه قاهره در فقه، حقوق ايران و اسناد تجارت بين المللي/ جعفر زنگنه شهرکي.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۳، پاييز: ص. ۵۵-۸۴.

بررسي تطبيقي خسارت ناشي از عيب کالا در حقوق ايران، انگليس و کنوانسيون بيع بين المللي/ علي قربانزاده هريس.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۳، پاييز: ص. ۸۵-۱۰۴.

بررسي تناقض بين اعمال اصل رفتار ملي و مسائل محيط زيستي توسط کشورها در رويه حقوقي سازمان جهاني تجارت/ نوح اماني، علي پورقصاب اميري، رضا فرهادي علي آبادي.- پژوهش هاي حقوق تجارت بين الملل. ۱۳۹۶، سال سوم، شماره ۳، پاييز: ص. ۱۰۵-۱۲۲.

سير تاريخي پذيرش شخصيت حقوقي افراد، در حقوق بين الملل بشر/ مريم احمدي نژاد، محسن متاجي.- انديشه هاي حقوق عمومي. ۱۳۹۵، سال پنجم، شماره ۲، بهار و تابستان(پياپي ۹): ص. ۷-۲۲.

نقد و بررسي تئوکراسي/ مرتضي الياسي.- انديشه هاي حقوق عمومي. ۱۳۹۵، سال پنجم، شماره ۲، بهار و تابستان(پياپي ۹): ص. ۲۳-۳۷.

عملکرد دولت هاي جمهوري اسلامي ايران و جمهوري فدرال آلمان در حمايت از خانواده/ حامد عبداللهي.- انديشه هاي حقوق عمومي. ۱۳۹۵، سال پنجم، شماره ۲، بهار و تابستان(پياپي ۹): ص. ۳۹-۵۴.

نقد و بررسي مباني آزادي در ليبراليسم از منظر اسلام/ محمدرضا باقرزاده.- انديشه هاي حقوق عمومي. ۱۳۹۵، سال پنجم، شماره ۲، بهار و تابستان(پياپي ۹): ص. ۵۵-۷۵.

محدوديت هاي قانون اساسي بر حقوق کيفري؛ مطالعه موردي قانون اساسي ايران و آمريکا/ فهيم مصطفي زاده.- انديشه هاي حقوق عمومي. ۱۳۹۵، سال پنجم، شماره ۲، بهار و تابستان(پياپي ۹): ص. ۷۷-۹۲.

مباني مشروعيت دادرسي اساسي/ محمد ناطقي، سيدابراهيم حسيني.- انديشه هاي حقوق عمومي. ۱۳۹۵، سال پنجم، شماره ۲، بهار و تابستان(پياپي ۹): ص. ۹۳-۱۱۰.