دادستان عمومی و انقلاب ایلام عنوان کرد

اعطای مرخصی راهکاری مناسب برای برون رفت خانواده زندانیان از مشکلات

دادستان عمومی و انقلاب ایلام گفت: اعطای مرخصی به زندانیان واجد شرایط، راهکار مناسبی برای برون رفت خانواده زندانیان از مشکلات عاطفی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه ایلام، حشمت شریفی راد در بازدید از زندان مرکزی ایلام اظهار کرد: در نوع جرم و مقدار مرخصی که به زندانی داده می شود در صورت توجه بیشتر، نه تنها کاهش جمعیت کیفری را در پی دارد، بلکه راهکار مناسبی برای برون رفت خانواده زندانیان از مشکلات اقتصادی و عاطفی است.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت هایی که در راستای کاهش جمعیت کیفری صورت می گیرند باید دقیق و هدفمند باشد، افزود: کاهش جمعیت کیفری فعالیت های اصلاحی و تربیتی را رونق می بخشد.

شریفی ادامه داد: تاکنون توسط کارشناسان و جامعه شناسان در خصوص کم شدن جمعیت کیفری راهکارهای بسیاری معرفی شده، اما آن چیزی که در خصوص زندان تاکنون تأثیر مثبت خود را به وضوح نشان داده استفاده زندانیان از مرخصی های اعطایی در خصوص جرایم مواد مخدر و مرخصی زندانیان مالی جهت جلب رضایت شاکی بوده است.

دادستان عمومی و انقلاب ایلام با بیان اینکه استفاده زندانیان جرائم مواد مخدر از مرخصی اعطایی از جمله رأی باز ضمن کاهش جمعیت کیفری در کاهش مشکلات اقتصادی، اجتماعی و عاطفی خانواده های آنان مؤثر واقع شده است، خاطرنشان کرد: به دلیل هفتگی بودن مرخصی ها امکان تکرار جرم و خلاف را نیز از بین می برد؛ چرا که مددجو سعی در آن دارد که از موقعیت به وجود آمده استفاده مثبت کند و مرتکب تخلفی نشود که موجب لغو این موقعیت شود.

وی اضافه کرد: در صورت هرگونه ارتکاب جرم در حین مرخصی دیگر از اعطاء هرگونه تسهیلات از جمله مرخصی منع می شود.