نخستين دوره آموزشی تخصصی کانون وکلاي دادگستری مرکز برگزار شد

روز پنج شنبه مورخ 13/09/1393سالن جلالی نائینی کانون وکلای دادگستری مرکز شاهد استقبال وکلا از اولین دوره از چهار برنامه آموزشی تخصصی کانون وکلای مرکز تحت عنوان جایگاه دیوان عدالت اداری در نظام دادرسی بود،دوره های مزبور جهت ارتقای سطح علمی وعملی وکلا طراحی شده اند.
    نشست در ساعت 9صبح آغاز گردید ،در ابتداي این مراسم تنی چند از اعضای هیات مدیره،اساتید دانشگاه ، قضات و جمعي از وکلا و کارآموزان وکالت حضور داشتند ،بعد از سخنان دکتر کامران آقائی رييس مرکز علمي کاربري کانون وکلاي مرکز مبنی بر چگونگی فراهم کردن مقدمات و برنامه ریزی برگزاری این سلسله نشستها در دانشگاه علمی کاربردی کانون ،رئیس کانون وکلای مرکز گفت:قصد داریم به کمک شما عزیزان ،کانون را از حالت سنتی خارج کنیم .حضور شما نشانه علاقمندی و مسوولیت شماست دانش وکالت باید تخصصی شود.
    دکتر نجفي توانا در ادامه اظهار داشت،این برنامه ها را با مطالعه و با هدف آموزش نکات مشکل ساز و مغفول حرفه وکالت تدوین کرده ایم . برای این دوره ها گواهی صادر می کنیم و این گواهی متضمن گذرانیدن یک دوره تخصصی است . داده هایی که اساتید به شما منتقل می کنند زمینه ساز ارتقای توان علمی شما خواهد بود.کیفیت دوره ها بستگی دارد به نحوه پرداخت اساتید به موضوعات و نحوه دریافت وکلا . جهت بهره وری دوره ها ما سعی کرده ایم برای آموزش از بهترینها استفاده کنیم . وی در پایان ضمن تشکر از حضور وکلا و احساس غرور بخاطر استقبال از این دوره ها ابراز امیدواری کرد که اینگونه آموزشها برای علاقمندان مفید و توام با بهره وری باشد.
    پس از سخنان دکتر نجفی توانا،اساتید دوره ،نکات عملی و پیچیده آیین دادرسی اداری و نحوه طرح دعاوی در دیوان عدالت اداری را تدریس کردند و با ذکر مثالهایی از مسایل مبتلابه ، تفسیرهای مختلف قضات از قوانین را بررسی نمودند و به تبیین رویه دیوان در دعاوی مختلف پرداختند .
    در ادامه یکی از اساتید ،دکتر محمد رضا ویژه اظهار کرد :متاسفانه ما در جامعه وکالت خیلی به مسائل حقوق عمومی توجه نداریم وبعضی از وکلا تخصص لازم جهت وکالت در دیوان عدالت اداری را ندارند، با توجه به اینکه آمار پرونده ها در دیوان روبه تزاید است و به هر شعبه در ماه 200-300پرونده ارجاع می شود،لازم است که عموم وکلا این تسلط را پیدا کنند .امیدوارم علاوه بر این آموزش دعاوی مالیاتی و ثبتی انشاالله در دوره های دیگر پیش بینی شود.
    سپس وی به کلیات دیوان و صلاحیت شعب بدوی و تجدیدنظر پرداخت و پس از او ،دکتر ذبیح الله واحدی بحث آیین رسیدگی در شعب بدوی و تجدیدنظر دیوان عدالت اداری را با ذکر مثالهایی از پرونده هایی که در شعبه خودشان قضاوت کرده بودبطورمفصل مورد تحلیل و بررسی قرار داد و سپس دکتر مولا بیگی به صلاحیت هیات عمومی دیوان و آیین رسیدگی در هیات عمومی و اجرای احکام پرداخت. در پایان صحبتهای هر سخنران جلسات پرسش و پاسخ برگزار شد و مدرسين به سوالات شرکت کنندگان در این دوره پاسخ دادند.
    جهت اطلاع از دوره هاي آموزشي اینجا را کلیک فرماييد

منبع خبر