تاریخ انتشار : 27 اردیبهشت 1394 14:23

رئیس هیئت مدیره ستاد دیه استان کرمان:

وفاق ملی حول محور قانون امکان پذیر است

رئیس هیئت مدیره ستاد دیه استان کرمان گفت: مهم ترین محور شعار سال دولت، ملت همدلی و هم زبانی، وفاق ملی حول محور قانون است.

به گزارش خبرگزاری میزان، یداله موحد در نشست اعضای ستاد دیه استان کرمان اظهار کرد: بهترین شیوه برای مقابله با آسیب های اجتماعی حرکت همه بخش های جامعه بر مدار قانون می باشد.

وی افزود: غفلت از الترام عمومی به قانون زیانبار و تاخیر در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ قانونمداری خسارت غیر قابل جبرانی به دنبال دارد.

نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان از همکاری و تلاش های اعضای ستاد دیه استان کرمان برای آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد و بدهکاران مالی قدردانی و عملکرد ستاد را قابل قبول خواند و بیان داشت: امیدواریم تجربه و تدابیر سال های گذشته به ما مدد رساند و برای آزادسازی زندانیانی که شرایط ماندن در زندان را ندارند، کمک شایان توجهی را داشته باشیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان اضافه کرد: سال جاری با تدبیر مقام معظم رهبری سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی نامیده شده است و امیدواریم با الهام از این شعار وحدت بخش بتوانیم مشارکت اجتماعی را بیشتر جذب کنیم و همدلی و همزبانی در بخش امدادرسانی به افراد گرفتار جامعه هم بیشتر باشد.

موحد تصریح کرد: همدلی و همزبانی دارای الزاماتی است و باید به این الزامات توجه کرد تا شعار دولت و ملت، همدلی و همزبانی اثربخشی لازم را در جامعه داشته باشد.

وی عنوان کرد: قانون گرایی یکی از محورهایی است که می تواند به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای تحقق همدلی و همزبانی کمک کند.

این مقام قضایی با تاکید بر اینکه قانون گرایی موجب همسویی جامعه می شود، افزود: اگر مردم و کارگزاران نظام حول قانون حرکت کنند این همه زندانی و گرفتاری را در جامعه نداریم.

موحد یادآور شد: بسیاری از مسائلی که جامعه ما با آن مواجه شده ناشی از قانون گریزی است و اگر بتوانیم فرهنگ قانون گرایی در سایه شعار همدلی و همزبانی را گسترش دهیم بسیاری از مسائل و مشکلات رفع می شود.

وی با اشاره به اینکه قانون موجب وحدت می شود و برای انسجام اجتماعی یک شرط ضروری است به همگان توصیه کرد: التزام به قانون را در سال همدلی و همزبانی نشان دهند و سعی کنند، فرهنگ قانون مداری را سرلوحه کار خود قرار دهند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه کمک، همراهی و مساعدت خیران را باید بیش از گذشته به دست آوریم، گفت: طرح «یک مسجد، یک آزادی» در استان کرمان اجرایی شود و باید مساجد را بسیج کنیم تا هر مسجد یک نفر زندانی را آزاد کند.

موحد ادامه داد: اگر هیئت های عزاداری در استان کرمان محور قرار داده شوند برای ایجاد جو همدلی و همراهی جامعه به منظور کمک به زندانیان نیازمند موثر است.